0
Evropske lige

‘HANIBAL’ TRAŽI IZVINJENJE FIFA: Nepojmljivo je da se nekome zabrani dolazak na stadion!

Objavljeno: 12.07.15 u 13:30

Čovek koji je već tri puta ujedao protivničke igrače, uglavnom iz nemoći i očajanja, traži izvinjenje od Svetske kuće fudbala zbog kazne koja mu je izrečena zbog ujedanja italijanskog reprezentativca Đorđa Kjelinija.

Suarez je na Svetskom prvenstvu u Brazilu prošle godine ujeo Đorđa Kjelinija za rame u meču grupne faze. Na samom terenu nije sankcionisan, pa je Urugvaj prošao dalje golom Godina, ali ga je posle stigla velika kazna.

– Kada je Dijego Godin postigao gol, nisam slavio na način na koji je trebalo. Shvatio sam da je ono što sam uradio pogrešno i znao sam šta će se desiti. Po mom mišljenju, Disciplinska komisija FIFA zna da je moja kazna bila preterana i voleo bih da dobijem izvinjenje i priznanje da nije trebalo da me kazne toliko, kao što sam ja priznao da sam pogrešio – rekao je Suarez.

Luis Suarez je tada kažnjen sa devet utakmica neigranja za nacionalni tim, kao i četiri meseca aktivnosti u fudbalu, a zabranjeno mu je i da se pojavi na bilo kom stadionu.

– Kada mi je izrečena kazna, pokušao sam da budem jak, ali nisam mogao da sprečim suze. Neko može da napravi grešku, ali reći da ne mogu čak da uđem na stadion je nepojmljivo – poručio je Suarez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter