0
Evropske lige

FOTO: fichajes.net

ESPANJOL: Nećemo prodati golmana Realu za tako malo para

Objavljeno: 12.07.15 u 09:54

Predsednik Espanjola Žoan Kole izjavio je da je njegov klub spreman da pregovara sa Real Madridom oko transfera golmana Kiko Kasilje, ali samo ukoliko tim iz prestonice Španije pristane da podigne ponudu.

Kao što je poznato, klub sa „Santjago Bernabeua“ pokušava da angažuje golmana, pošto je postalo izvesno da će Iker Kasiljas karijeru nastaviti u Portu.

Sa druge strane, čuvar mreže Espanjola u svom ugovoru ima podešenu otkupnu klauzolu na 20 miliona evra, a Real bi u tom slučaju mogao da plati ovog igrača upola cene pošto već sada poseduju 50 odsto prava na ugovor ovog igrača.

Ipak, predsednik Espanjola je na svom Tviteru objavio da je njegov tim odbio ponudu od 4 miliona evra Real Madrida. On je nakon toga novinarima kazao da je spreman da proda svog golmana, ali jedino ukoliko Real „pojača“ svoju ponudu.

– Iz Madrida nije stiglo ništa drugo osim onih 4 miliona evra koje su nam ponudili. A to je vrlo malo novčani sredstava za igrača i za klub. Ukoliko se ponuda ne promeni, nećemo sesti za pregovarački sto sa njima – rekao je Kole.

– Takođe, spremni smo da poštujemo sve klauzole koje postoje u ugovoru. Mi volimo takve stvari i spremni smo na pregovore – dodao je predsednik Espanjola.

– Za sada nismo pregovarali sa Realom, nismo na sto bacili nikakve karte ili bilo šta slično. Za nas je Kasilja golman koji igra na reprezentativnom nivou i može to ponovo da čini – rekao je Žoan Kole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter