4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DODATNI PROBLEMI ZA GROFA: Bez trilinga na startu sezone

Objavljeno: 12.07.15 u 21:22

Pored katastrofalnih nastupa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i eliminacije od kazahstanskog Kairata Crvena zvezda je doživela poraz i na generalnoj probi pred početak domaćeg šampionata.

Međutim, to nisu jedini problemi koji su zadesili srpskog vicešampiona pošto trener Miodrag Božović u meču 1. kola neće moći da računa na čak trojicu igrača koji su planirani za prvi tim.

Petar Orlandić će zbog potresa mozga koji je zaradio psole sudara sa Damirom Kahrimanom na treningu morati da pauzira dve nedelje, a pored njega meč protiv OFK Beograda će preskočiti i letošnja pojačanja Izraelac Vered zbog povrede zadnje lože i Brazilac Matos zbog problema sa butnim mišićem.

Crvena zvezde je tokom dana odlučila da Daniela Avramovskog pošalje na pozajmicu i to baš u klub protiv koga će igrati na premijeri, a pre Makedonca na takođe jednogodišnje kaljenje pošli su omladinci Živković i Marinković koji će ove sezone igrati za Spartak.

0
0

4 Komentara

  1. @Tugo grobarska E moj noju,turi glavu u pesak kada Vam Terza namešta ove utakmice a posle plačite kao protiv Kairata. A dug je sve veći i veći iako se pljačkaju građani da ga umanje. Tako ste podžavali sve one koji su Vas pljačkali pa vidite gde se nalazite. Nepiše se o klubovima bez obraza (OFK-a,Jagodina,Spartak,Vojvodina) da bi se Vama rugali, nego da policija već jednom krene da radi svoj posao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dečko idi gledaj tvoj klub…
    Pa vi ste poznati po zatvorenim utakmicama Javor,Mladost,Rad,Radnički K,nekada Kula,Smederevo,Milicija…

    0
    0
    Odgovori
  3. Nema nikakvih problema… Izaći će ofk sa omladincima kao i do sada, ma i sa petlićima ako treba… Kad je Terzi bio problem da reši te prijateljske mečeve?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter