2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMISLAV KARADŽIĆ O ODLUCI CAS: Krivi su ‘stručnjaci za manipulaciju masama“!

Objavljeno: 11.07.15 u 15:15

Povodom odluke Sportskog suda u Lozani da tri boda dodeli Albaniji, javnosti se saopštenjem obratio prvi čovek FS Srbije Tomislav Karadžić.

Saopštenje prenosimo u celosti:

– Povodom odluke Arbitražnog suda u Lozani, koju smo primili 10. jula 2015. godine, sa ozbiljnim nemirom moram da konstatujem da pravda nije zadovoljena i da je, smatram, neopravdano jedna strana osuđena, a druga pomilovana.

Da li je poruka koja je poslata ovom odlukom za puštanje drona iznad terena za vreme utakmice dobra? Nije! I nikada neću prihvatiti odluku kojom se takvo ponašanje tretira kao „patriotsko“?!

Ali, ponajmanje nam je potrebno da se bavimo provokacijama onih koji prekidaju utakmicu dronom, jer to je gubljenje energije na glupe stvari. Naša je obaveza i jedina ispravna misija da stvorimo ambijent u kojem se bodovima na terenu neće suditi van terena. Uslovi za to poznati su i FSS i državi Srbiji, a osnovni i inicijalni je da se nekolicina huligana i njiihovih nalogavaca, koji ne vole fudbal, sklone sa terena i oko sportskih terena. Sve dok se budu tolerisala divljanja nalik na ona u Đenovi, a onda i istrčavanje na teren u Beogradu i slični, ceo fudbal će i dalje biti talac običnih izvršilaca bednih nalogodavaca.

Organizatori i inspiratori huliganskih grupa naneli su ogromnu štetu srpskom sportu i državi Srbiji pozivajući se na to, da su oni „stručnjaci za manipulaciju masama“ i da to njima pripada. Očitio da Evropa ne priznaje huliganstvo i divljanje i ukoliko hitno ne rešimo uzroke nemilih doađaja, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, i klupski i reprezentativni fudbal biće izopšteni iz svih evropskih takmičenja – stoji u saopštenju Tomislava Karadžića.

0
0

2 Komentara

  1. Zna se ko je kriv za ovo. Svaki pametan zna. I ko je nalozio prekid utakmice u Djenovi i ko ga je napravio. I ko je taj zbog koga smo kaznjeni u Beogradu. I ko od politicara okrece glavu na sve to i pljuje drugu stranu. Sve se zna. Ali nicija nije gorela do zore. A ova je dogorela.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter