0
Domaći fudbal

FK Partizan

DA LI JE PARTIZAN SPREMAN ZA LIGU ŠAMPIONA? To najbolje zna Saša Ilić! (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.15 u 16:37

Partizan u utorak od 20.45 na svom stadionu počinje novu sezonu, i to utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Najmerodavniji da najavi nove izazove je rekorder crno-belih, kapiten i legenda Saša Ilić. Govorio je o priprema na Tari i Pohorju, pojačanjima, ali i o predstojećoj utakmici  sa timom Dila Gori…

Dva puta je predvodio crno-bele u grupnoj fazi najelitnijeg takmičenja, a kakve mečeve očekije pritiv Dele Gori:

Nisam baš presrećan što smo na žrebu izvukli Dila Gori, jer imam gorka iskustva iz 1998. koje se na kraju, ipak, srećno završilo po nas. Bili smo nadmoćni u prvoj utakmici, mogli i ubedljivije da savladamo Dinamo iz Batumija (2:0), a onda smo otišli u Gruziju susreli se sa velikom vlažnošću vazduha, visokom temperaturom i jedva prošli dalje, uprkos porazu (0:1). Dosta toga zavisi od prve utakmice, danas stvarno svi ulažu u fudbal i igraju ga dobro, ali se nadam da ćemo zabeležiti pobedu već u Beogradu – rekao je Ilić.

A posle toga će sve biti lakše. Uostalom, poslušajte kapitena:  

Izvor: YouTube, Voja Radojević

Čuli ste šta o predstojećem meču kaže kapiten Ilić, koji neće imati mesto u startnoj postavi, a evo šta trener Dile Gori misli o crno-belima…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter