0
Domaći fudbal

AŠKOVSKI RAZOČARAN: U Partizanu nikada nisam dobio šansu, dokazaću da vredim!

Objavljeno: 11.07.15 u 17:35

Fudbaler Stefan Aškovski ovih dana je pojačao Novi pazar, ali je razočaran što nikada nije dobio šansu u crno-belom timu. kako sam kaže, u Novom Pazaru dokazati da je kvalitetan levi bek.

– Iskreno, jesam razočaran, ne znam zašto nije bilo razumevanja za mene, pa mi nije ukazana šansa u Humskoj. Ipak, nema potrebe da zbog toga padam u depresiju, dokazaću da vredim nešto više – rekao je Aškovski Radiju sto plus.

Sa Beograđanima ima ugovor do leta 2016, a u Novom Pazaru će odraditu tu poslednju sezonu.

– Zahvalan sam Pazarcima što su me angažovali, nadam se da ću opravdati poverenje navijača, uprave i stručnog štaba.

Osim Aškovskog, Novi Pazar je krajem ove nedelje doveo štopera Marka Klisuru i napadača Boška Stupića.

– Čast mi je što sam došao u klub koji je među pet najboljih u Srbiji, sa sjajnim navijačima. Verujem da ću opravdati očekivanja. Poznajem trenera (Petra Kurćubića), sugrađani smo, imam najbolje mišljenje o njemu i siguran sam da ćemo lepo sarađivati – kazao je Klisura.

Stupić će u 31. godini imati priliku da debituje u Super ligi Srbije.

– Čim se pojavila kombinacija s Pazarom, zvao sam prijatelja Zlatka Zečevića, koji mi je rekao da je ovo sjajna sredina. Brzo je došlo do dogovora, nadam da ću se odužiti golovima. Moja specijalnost je igra glavom. Pre deset godina sam bio u Mladenovcu, kasnije sam uglavnom igrao u Makedoniji, nije bilo prilike da dođem u Srbiju – ekao je Stupić.

Super liga Srbije startuje 18. jula, kada će Novi Pazar biti domaćin Javoru iz Ivanjce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter