0
Evropske lige

FOTO: Eurosport Asia

SRBIJA IMA TRENERA U PREMIJER LIGI: Predrag Radosavljević novi menadžer ‘lisica’

Objavljeno: 10.07.15 u 10:55

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Predrag Preki Radosavljević novi je trener Lestera.

Kako prenose američki mediji Radosavljević je raskinuo ugovor sa svojim dosadašnjim klubom Sakramento Republikom, sa kojim je bio šampion Junajted lige (treći rang takmičenja u SAD). Razlog je selidba u Premijer ligu, to jest u Lester.

– Nisam ovu odluku doneo lako. Ali ovakva se prilika ukazuje jednom u životu. Ovo je ostvarenje sna i prilika da se dokažem na najvišem nivou kad je ova igra u pitanju – rekao je Radosavljević.

Predrag Preki Radosavljević je fudbalsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, a potom je otiašo preko bare gde je igrao mali fudbal. Potom se preselio u Englesku gde ja nastupao za Everton i Portsmaut. Kasnije se vratio u SAD gde je u MLS ligi igrao za Kanzas siti i Majami, a dobre partije su ga preporučile za reprezentaciju SAD sa kojom je igrao na SP 1998. godine.

Kao trener vodio je Čivas sa kojim je bio prvi u Zapadnoj konferenciji 2007. godine, kao i Toronto sa kojim nije imao većeg uspeha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter