4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVA GENARALKA NIJE USPELA: Zvezda u nedelju, pred Delijama, kazahstanske rane leči Rusima

Objavljeno: 10.07.15 u 17:18

Ako Zvezda nije kadra da igra takmičarske evropske mečeve, a pokazala je da nije, može bar one prijateljske. Pred početak domaćeg prvenstva predstoji joj još jedan evropski rival, a kada JSL bude u toku to će možda biti Partizan, Vojvodina, Čukarički…

Tim Miodraga Božovića prvu proveru nije položio, a generalnu probu pred start Superlige (18. ili 19. jul) imaće protiv Mordovije. Na raspolaganju će imati i igrače koji nisu bili registrovane za kvalifikacije za Ligu Evrope, a meć je na programu u nedelju, od 19.00 sati. Osmoplasirani tim Rusije proveriće crveno bele na stadionu ‘Rajko Mitić’, a kapije zapadne i severne tribine biće otvorene za gledaoce.

Njima je podrška neophodna, ali ni malo nije lako biti navijač Zvezde posle debakla sa kazahstanskim Kairatom, pa još i dodeljenim peharom…

 

0
0

4 Komentara

  1. Hahahhaa…ne vredi vam novinari da pišete svašta, ZVEZDA je ZVEZDA i bolje što je ovako ispalo, jer će bolje da se spremimo za TITULU i kvl za LŠ, koje su 5 x lakše nego LE ! Videćete….ko se zadnji smeje…..Zašto niko ne sme da napiše da je nk partizan za 957 minuta dao jedan gol i on je bio neregularan, protiv Intera…Zašto niko ne sme da napiše da oni igraju 11 sezonu a da ne znaju za pobedu !??? Napred ZVEZDO !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter