2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MUKE ZA PARTIZAN: Nije samo povreda problem za Dornelasa…

Objavljeno: 10.07.15 u 21:09

Sve i da je potpuno zdrav i spreman da igra, Fabrisio Dornelas ne bi bio u postavi protiv Dile Gori.

Fabrisio Dornelas u Partizan je došao kao veliko pojačanje, ali od kako je stigao imao je samo probleme. Prvo je trener Milinković pričao kako se Brazilac nije uklopio najbolje u tim, taman kad je je do došlo na svoje, stigla je povreda zadnje lože na meču sa Terekom, a sada se ispostavilo da i pored svega toga on svakako ne bi igrao na startu sezone protiv Dile Gori.

Naime, kako prenose ‘Novosti’, Dornelas nije dobio sertifikat iz regionalnog saveza Sao Paula zbog čega nije u mogućnosti da trenutno bude registrovan za nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Postoji šansa da on bude prijavljen dan pred prvi duel, dakle u ponedeljak ukoliko iz Brazila stigne neophodan papir, ali je malo verovatno da će do toga doći. Najpre, zbog povrede zbog koje će štoper odsustvovati sa terena još najmanje dve nedelje.

Spisak licenciranih fudbalera poslat je danas u Nion, a sva ostala pojačanja Partizana prijavljena su za ovaj dvomeč.

0
0

2 Komentara

  1. Malo navijas za zvezdu hahahh. Mozda tim nije najbolji al ce Partizan da ispadne iz kvalifikacije lige sampiona za razliku od nekih drugih klubova

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovi garant ispadaju kao i Zvezda.Imaju jos slabiji tim a Dila Gori je prosle sezone izbacila Hajduk iz Splita,od koga partizan nije nista jaci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter