1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ZASLUŽENO: Dupli pas, finta i lopta je u mreži za vođstvo Kairata 1:0! (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.15 u 16:32

Crvena zvezda pored minusa od dva gola iz prvog meča, u Almatiju od 25. minuta ima zaostatak od još jednog gola, pošto je Islamhan doveo Kairat u vođstvo od 1:0, ukupno 3:0.

Kairat je od samog starta meča pokazao da će pretiti iz kontranapada koji su u nekoliko navrata bili itekako opasni po Rajkovića. Tamnoputi napadač Gou već je nekoliko puta pobegao odbrani Crvene zvezde, pre svih Mbođu, kada je zvezda imala sreće, ali u 25. minutu nije.

Islamhan i Gou su odigrali tako lako dupli pas, prošli veoma lako odbranu gostiji, a onda je Islamhan levom nogom matirao Rajkovića za ubedljivu prednost Kairata.

Sve što je Crvena zvezda uradila u prvom poluvremenu jeste prečka koju je pogodio Saša Stojanović samo dva minuta pre vodećeg gola domaćina. Bila je to prava bomba levom nogom sa gotovo 30 metara, ali je nedostatak sreće uticao na to da Zvezda ne povede u tom 23. minutu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter