4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ŠTA BI BILO KAD BI BILO: Stojanović i Katai promašili ‘iznenađenje’!

Objavljeno: 09.07.15 u 21:18

Kapiten Zvezde Predrag Rajković je rekao da je očekivao bolje izdanje svog tima, ali da nisu fizički spremni, trener Grof Božović kaže da su dobro prošli, ali ima i onih koji na eliminacije Zvezde iz evrope gleadju iz drugog ugla.

Vezni fudbaler Saša Stojanović misli da bi revanš bio drugačiji da su on ili Aleksandar Katai iskoristili šansu koju su imali kod 0:0.

– Imao sam šansu, posle toga i Aleksandar Katai… Da je tu postignut jedan gol, mislim da bi bilo drugačije – rekao je Stojanović.

A onda:

– Realno je ipak što su prošli, spremniji su od nas. Ovo moramo da zaboravimo za dan-dva, čeka nas prvenstvo i mislim da ćemo biti mnogo spremniji – kazao je Stojanović.

Levi bek Dušan Anđelković rekao je da rana eliminacija iz Evrope neće uticati na Zvezdu pred početak prvenstva.

– Verovatno da mogu, ali na nas sigurno neće uticati. Cilj je bio da prođemo, ali se tako namestilo… Teško nam pada eliminacija, ali ćemo koncentrisano ući u prvenstvo jer nam je cilj povratak titule – rekao je Anđelković.

Kako je rekao, sve bi bilo drugačije da je beogradski klub uspeo da iskoristi neku od prilika u prvom poluvremenu.

– Hteli smo iznenađenje, nismo hteli da srljamo, ali smo imali dobre šanse u prvom poluvremenu i bilo bi mnogo drugačije da smo iskoristili. Oni su ipak poveli i sa drugim golom stavili tačku na utakmicu. Posle toga je prolazak sveden na minimum – rekao je Anđelković.

Da li mislite da bi ishod dvomeča bio drugačiji?

0
0

4 Komentara

  1. Bilo bi ovako: Bila jedomom jedna zvezda. I bila je jaka ko sljiva od 50 gradi. Od njenog sjaja bi se I najace evropske fudbalske ekipe opile I pale na dupe. Ali, su se onda pojavili neki ljudi I conte Mario Marko del Tintoretto a santa a’ dicce I rekli: “kad mi dunemo I vatru sunemo je… Hmm kucu. A prasici se ne goje pred bozic… titititatata crveno bela kucica. I ziveli su srecno do kraja zivota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter