0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SREĆA ZVEZDINA PA JE RAJKO NA GOLU: Radim svoj posao, ali mi nismo fizički spremni!

Objavljeno: 09.07.15 u 20:23

Umesto zagrevanja i uigravanja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Crvena zvezda je već završila posao sa dva poraza od Kairata. Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković rekao je da veruje da će rezultati njegove ekipe u srpskom prvenstvu biti mnogo bolji nego u kvalifikacijama za LE.

Pre svega, fizički nismo spremni, ali ne tražim alibi. Verujem da će u prvenstvu biti mnogo bolje – rekao je Rajković posle poraza.

– Imali smo minus od dva gola posle prvog susreta, ali smo verovali da možemo to da stignemo. Ipak, primljen gol u 30. minutu nas je skroz poremetio. Nažalost, nismo prošli dalje.

Da na golu crveno-belih nije bilo najboljeg gomlana sa Mundijalita, zvezda bi pretrpela mnogo ubedljiviji poraz od 2:1 u revanšu, kao u ostalom i u prvom meču.

Radim svoj posao, ali nisam zadovoljan jer nismo pobedili. Očekivao sam mnogo bolje – naveo je Rajković, a prenosi Beta.

Njega je posebno pohvalio trener Kajrata Vladimir Vajs, rekavši da je Rajković „trenutno jedan od najboljih evropskih golmana“.

Hvala Vajsu na tako lepim rečima. Trudiću se i dalje da pružam što bolje partije, bilo u Zvezdi ili reprezentaciji – zaključio je Rajković.

Podsetite se i kako je eliminaciju Zvezde video Grof Božović, a i kako je to izgledalo kroz foto-objektiv.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter