11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SJAJNA VEST ZA DELIJE: Postoji direktan prenos Zvezdinog duela!

Objavljeno: 09.07.15 u 11:09

Tokom jučerašnjeg dana mnogi navijači crveno-belih bili su iznervirani informacijom da niti jedna srpska televizija neće prenositi revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Kairata iz Crvene zvezde.

Međutim, direktnog prenosa će ipak biti. Istina, ne srpskim televizijama.

Naime, na zvaničnom Jutjub kanalu Kairata, biće emitovan direktan prenos ove utakmice.

TV Arena Sport imala je nameru i želju da odradi direktan prenos, međutim, kazahstanski klub nije pružio tehničku podršku, pa je ta mogućnost propala.

0
0

11 Komentara

  1. Sta ima da se gleda BRUKA NAD BRUKAMA. Tintoreto ce na kraju da objasni sve sta bi gejlije htele da cuju. TAKO CE LEPO DA IM OBJASNI ZASTO SU IZGUBILI, DA CE IM BITI DRAGO STO SU IZGUBILI!!! Dukljani su vesti u tome, Miljanic je bio tipican predstavnik Dukljanina u timu iz rupcage i to je preneo na sve svoje naslednike potom dolazece u istu tu rupu. Evo ga grof TINTORETO, tipicni predstavnik Dukljanske skole to i dokazuje svojim izjavama posle svake utakmice. ZIVEO TINTORETO!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter