1
Domaći fudbal

NEZADOVOLJAN: Posle Branka Ilića još jedan igrač došao sa istim zahtevom

Objavljeno: 09.07.15 u 23:43

Danas je obelodanjeno da Milan Lukač napušta Partizan, ali i da je jedan igrač nezadovoljan statusom i da će možda napustiti klub…

Ivan Bandalovski je zimus stigao kao zamena povređenom Miroslavu Vulićeviću, a njegovim pvratkom bugarski desni bek je izgubio mesto u timu.

 Pre nekoliko dana mi se na isti način kao i Branko Ilić obratio Bandalovski, sa najavom. Nije bio decidiran, pitao je ako dobije jako dobru ponudu da li bi mogao da ide. Videćemo šta će se dešavati. Ne bih rekao da iko ima dozvolu, pre bih to ovako okarakterisao: ako dobiju jako dobru ponudu sami će doći sa tim zahtevom –  rekao je Zoran Milinković po završetku priprema u Sloveniji.

Tim mogu da napuste i Predrag Luka i Nemanja Kojić, a na poziciji levog beka posle odlaska Volkova po milinkoviću nema problema. 

– Čvrsto smo stali iza toga da na toj poziciji forsiramo mladog i omladinskog reprezentativca – Nemanju Petrovića i Miroslava Bogosavca. Ako bude trebalo, tu su Ivan Bandalovski, čak i Fabrisio.

Mesto zadnjeg veznog?

– Sa Markom Jevtovićem smo nadoknadili deo, tu su Glavčić, Ivan Petrović, može i Brašanac. Dobro smo popunjeni… Pokušali smo da angažujemo Branislava Jovanovića i Branka Jovičića, to su bile naše želje, spletom okolnosti nismo uspeli da ih ostvarimo… Jovičić je mlad igrač, ispratili smo kako je odigrao u Amkaru: 21 utakmica i četiri gola, svideo nam se njegov profil, dobio je bolju ponudu od Rusa, produžio vernost na još dve godine. Jovanović ima jako dobar ugovor u Izraelu – zaključio je Milinković.

Saznalo se koju startnu postavu je smislio trener Zoran Milinković, ali i koju ulogu je namenio kapitenu Saši Iliću…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter