0
Evropske lige

KVALIFIKACIJE ZA LE: Voša eliminisala Mađare, neka se spreme Letonci! (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.15 u 22:41

Vojvodina je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Novosađani su u revanš meču na svom ‘Karađorđu’ savladali sa 3:1 MTK, golovima Stanisavljevića, Mrdakovića i Ivanića, posle preokreta, dok je vodeći gol za goste postigao Streštik. Rival lalama u drugom kolu je letonski Spartaks Jumala.

Nije počelo dobro po domaći tim. Gosti su poveli već u trećem minutu, golom Streštika, i to je bio rezulatat koji je njih ostavljao u Evropi. U prvom meču bilo je 0:0.

izvor: Youtube, sport HD

Već posle 12 minuta igre rezultat je bio poravnat. Stanisavljević je prelepim golom iz slobodnog udarca vratio neizvesnost u borbu za Evropu:

 Izvor: Youtube, djidjomania 2

Voša je sve konce igre preuzela u svoje ruke, a do poluvremena je Miljan Mrdaković domaćem timu doneo vođstvo. Zbog ovoga je iskusni golgeer i doveden:

izvor: YouTube, Moja SporTv

Na početku drugog poluvremena domaći tim je posle prelepe akcije, pete Stanisavljevića kojom je uposlio Sekulića, a loptu je u mrežu smestio Ivanić.

Izvor: YouTube, Footbal savi

Već u 51. minutu Voša je osigurala Evropu, i taj rezultat je ostao na snazi do kraja meča.

Bravo za Vošu, neka se spreme Letonci!

 Vojvodina: Žakula – Vasilić, Đurić, Pankov, Nastić – Sekulić, Stamenić, Ivanić – Stanisavljević, Maksimović, Mrdaković

MTK: Hegeduš – Grgić, Bese, Vukmir, Vardnai – Tijam, Štreštik, Kanta, Vas – Varga, Torgele

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter