0
Evropske lige

JUNAJTED PRONAŠAO DEFANZIVCA: Mateo Darmian stiže na Old Traford

Objavljeno: 09.07.15 u 09:51

Trener Torina, Đampero Ventura, potvrdio je da će dosadašnji desni bek njegovog tima, Mateo Darmian, od naredne sezone braniti boje Mančester junajteda.

Ventura je 25-godišnjem fudbaleru poželeo srećno takmičenje u Ligi šampiona, takmičenju koje će, kako smatra italijanski strateg, motivisati ovog italijanskog reprezentativca da bude još bolji nego do sada.

Kako je ranije najavljeno, Junajted će vrlo verovatno prodati Brazilca Rafaela, momka koji je do sada pokrivao poziciju uz desnu aut liniju i čijim rolama nimalo nije zadovoljan trener Luj Van Gal.

Prema dostupnim iformacijama transfer Matea Darmiana u tabor „Crveih đavola“ iznosiće 20 miliona evra.

– Istina da, Darmian ide u Junajted u kojem će sledeće sezone imati priliku da zaigra u Ligi šampiona – rekao je Ventura u intervjuu za „Sky Sport“.

– U ove četiri godine, od kada je Darmian stigao iz Milana, neverovatno je napredovao. Zaslužio je ovu priliku – naglasio je Ventura.

Junajted je i dalje u lovu na Nikolasa Otamendija, ali i ne odustaje kada je u pitanju Serhio Ramos.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter