4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE: Crveno-beli nemaju šansi u Kazahstanu

Objavljeno: 09.07.15 u 09:09

Nekadašnji prvotimac i bivši trener Crvene zvezde Zlatko Krmpotić, smatra da njegov bivši klub nema nikakvih šasni da se domogne drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 16:00 sati po srednjeevropskom računanju vremena igraju meč sa kazahstanskim Kairatom, a u prvom duelu su poraženi sa 2:0.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, a potom i trener mlađih kategorija našeg nacionalnog tima, ali i crveno-belih, smatra da ekipa iz Ljutice Bogdana nema previše izgleda za prolaz dalje.

– Osvojio sam kazahstanski kup s mnogo slabijim timom od današnjeg, nije bilo stranaca, samo domaći igrači. I, pored toga, bilo je lepo i nezaboravno. Klub je i tad imao sjajne uslove, nije čudo što je rapidno napredovao. A, tamošnji fudbal u ekspanziji – ističe ovaj fudbalski stručnjak koji danas radi u Kongu kao šef struke TP Mazempe.

– Da li je Kirat iznenadio Zvezdu u prvom meču? Koliko vidim i mnoge, ne i mene. Kazahstanci rade ozbiljno, mudro i planski. Bogato plaćaju, što je najbitnije – ne varaju. Tako i selektiraše ovako moćan tim, ma… timčinu – kaže Krmpotić, prenosi Sportski žurnal.

On se potom osvrnuo na predstojeći duel.

– Zvezda nema šansi. Protivnik zna da igra, nije slučajno preambiciozan. Crvena zvezda je već godinama u velikim problemima, a malo toga čini da bih ih rešila. To mogu jedino oni koji znaju posao, mislim na bivše igrače i profilisane stručnjake. A, ne Vlada Srbije – naglašava Krmpotić.

On smatra da crveno-beli imaju tek tragove nade.

– Šanse uvek postoje, ali su minimalne. Zvezda sad ima mnogo slabiji tim nego prošle godine, zato i kažem da tamo nema čemu dobrom da se nada – podvukao je ovaj trener.

0
0

4 Komentara

  1. Pun mi je više ovih Đorinih vrsnih stručnjaka koji daju kojekakve izjave… ajde ti Krmpota uživaj u Kongu jer za bolje i nisi. A našeg fudbala se mani. Čak bi bilo dobro da se ni ne vraćaš odande a i pozovi bata Đoru, i te njegove produkte vrsne škole fudbalskih trenera i podignite kvalitet Kongoanskog fudbala na svetski nivo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda ima slabiji tim od prosle godine??? sta lupeta ovaj,nista ne moze biti gore od prosle godine,bas nista! A Grof je primoran da ovo kolo kvalifikacija igra sa iskljucivo proslogodisnjim timom za cega on uopste nije kriv,nego uprava! A sto se tice utakmice,neka mi neko objasni sta je taj Kairat uradio u Beogradu da ih toliko hvalite?? Igraju celu utakmicu sa igracem vise i jos daju gol iz ofsajda i naravno pobede.Pa neka se pokazu u ravnopravnim uslovima za igru,cisto sumnjam da bi ppbedili 2-0 tako lako.Ovo sto su oni uradili pre nedelju dana mogao je skoro bilo ko!!! Videcemo veceras sta znaju zapravo,ja verujem u NJU!

    0
    0
    Odgovori
  3. Moze da prica ko sta hoce!Mozda smo mi i ovakvi i onakvi i u dugovima ali je fakt da smo dobili stvarno najtezek protivnika o kome je dovoljno ispricano tako da nebih o njima.Zvezda nikad nije imala srece pri zrebu,dac se nevracam godinama unazad,da je pao neki laksi rival prosli bi u drugo kolo gde ceka slabiji protivnik od Kairata tako da bi sa pojacanjima i vise treninga do tada prosli i to pa u trecem kolu dobijemo nekog protivnika da se napuni stadion,zaradi od tv prava i to je realno maksimum ZveZde,nema potrebe preterivati ali sta je tu je,otpali smo i zivot ide dalje.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter