0
Domaći fudbal

TRIJUMFALAN KRAJ PRIPREMA: Abubakarov prvenac i raspucani Partizan pred Dila Gori (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.15 u 20:30

U generalnoj probi pred početak zvanične sezone za Partizan, ekipa Zorana Milinkovića slavila je ubedljivu pobedu nad mađarskim Vašašem rezultatom 4:1.

Ako je sudeći po poslednjoj utakmici pred okršaje sa gruzijskim šampionom Dila Gorijem, Partizan je spreman. U poslednjoj utakmici po veoma mokrom, blatnjavom i izuzetno teškom terenu za igru, crno-beli su uspeli da postignu čak četiri pogotka mađarskom Vašašu i da zaplaše Gruzijce pred otvaranje sezone u utorak.

Mrežu Mađara načeo je štoper Miloš Ostojić, glavom posle kornera u 20. minutu. Rezultatom 1:0 završeno je prvo poluvreme, a u 58. minutu Abubakar Oumaru je svojim prvencem u crno-belom dresu duplirao prednost Partizana. Uzvratio je Vašaš sedam minuta kasnije preko Novaka Sanata, da bi sa još dva gola u završnici izabranici Zorana Milinkovića sve rešili.

Prvo je Nikola Trujić lepim golom sa ivice kaznenog prostora povisio na 3:1, da bi konačan rezultat postavio Nemanja Kojić u 86. minutu. Na ovom meču za Partizan nisu nastupili štoperi, duže povređeni Fabrisio Dornelas i nešto kraće Gregor Balažic koji je propustio poslednjih par treninga.

(youtube / Sos kanal)

‘Parni valjak’ do utakmice sa Dila Gorijem neće igrati utakmice, a taj meč igra se u utorak od 20:45 na stadionu u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter