5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRAMOTA: Srbija bez Superkupa

Objavljeno: 08.07.15 u 16:30

Posle mnogo godina FS Srbije došao je na ideju da se vrati Superkup Srbije, ali do meča šampiona i osvajača Kupa neće doći, bar ovog leta.

Kao obrazloženje stavljene su obaveze klubova u Evropi, to jest zgusnut raspored u julu, pošto počinje i domaće prvenstvo 18. jula. Superkup Srbije trebalo je da bude odigran 11. jula, ali Partizan i Čukarički neće na teren.

– Utakmica Superkupa neće biti odigrana zbog zgusnutih termina. Ove godine smo doneli ovakvu odluku, a za sledeću ćemo videti da nađemo najbolje rešenje – rekao je direktor Zajednice Superlige Vladimir Bulatović.

0
0

5 Komentara

  1. @ Miksi – ta priča,taj superkup je najavljivan prošle godine,kada je C.Zvezda osvojila titulu,a Vojvodina Kup,i bilo je najavljeno da će se igrati super kup,međutim,valjda je bilo glupo da se igra kada nema Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto sramota ?! pa taj Superkup,je najavljivan i prošle sezone ((CZ-VOJ),ali valjda je bilo glupo da se igra,kada nema partizana …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter