1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

NOVO DIRLJIVO PISMO SUPRUGE ĐORĐA RAKIĆA: Tanka je linija između velike sreće i duboke tuge (FOTO)

Objavljeno: 08.07.15 u 00:15

Supruga bivšeg fudbalera Crvene zvezde, a sada člana Ćingdaoa Đorđa Rakića, Kim napisala je novo dirljivo pismo tragično preminulom kumu Goranu Gogiću. Reči Kim Rakić će vas sigurno „naterati“ na suze.

Pismo prevodimo u celosti:

Gorane,
U četvrtak smo slavili život u petak smo izgubili jedan. Tanka je linija između čiste sreće i duboke tuge. Danas je Avi (kćerka Đorđa i Kim Rakić) dobila minđuše koje si joj ti kupio za rođendan. Kad bi mogao da budeš ovde sa nama..Naravno, ona je odmah pokušala da kutiju stavi u usta. Pričali smo o tebi iako nisi više tu i bili smo srećni u ovom mračnom trenutku. Ti bi bio tako ponosan da vidiš kako hrabro tvoja žena prolazi kroz ovo. Njeno lice svetli kao nekada kada govori o tebi. Njene reči o tebi su pune ljubavi i topline da na delić sekunde uveri da se ništa nije dogodilo. Sekund kasnije mi se vratimo u stvranost, u plač. Nedostaješ nam, a mi ćemo se pobrinuti da Avi zna sve o osobi koja joj je poklonila ovako lepe minđuše – stoji u psimu Kim okačenom na Instagramu.

FOTO: Instagram/Kim Rakić
FOTO: Instagram/Kim Rakić
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter