1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: U NBA ligi nikako ne razlikuju srpske košarkaše! (FOTO)

Objavljeno: 08.07.15 u 21:42

 Ako ste u toku prethodna dva dana bili na sajtu NBA lige, mogli ste da pročitate da će Nemanja Bjelica gotovo izvesno preći u Minesotu Timbervulvse, ali umesto njegove slike iznenadili biste se likom Stefana Markovića.

 Plejmejker naše reprezentacije Stefan Marković ne nalazi se ni u najavi za transfer u NBA ligu, ali je ipak osvanuo na zvaničnoj stranici www.nba.com. Što je još neverovatnije u ova dva dana slika još uvek stoji na sajtu, bez obzira što se radi o ne tako bezazlenoj ‘omašci’.

Foto: screenshot nba.com
Foto: screenshot nba.com

Amerikancima to naravno nije prvo put da se dešava kada su u pitanju srpski košarkaši. Na prošlogodišnjem NBA draftu, u promo videu Bogdana Bogdanovića kada ga je izabrao Finiks, gledali smo Bojana Bogdanovića, hrvatskog reprezentativca.

Ako je to bila greška izazvana sličnim imenima dvojice Bogdanovića, šta onda reći o ovogodišnjem ‘biseru’ Amerikanaca, koji su klub Luke Mitrovića na draftu potpisali kao ‘Mega Crvena zvezda’.

Jeste, dešava se eto svima, ali Amerikanci bi ipak morali da nauče iz svojih grešaka, ipak smo mi druga reprezentacija na svetu…

0
0

1 Komentara

  1. Jeste, ne sme to da se desava. Ali manite se trivijalnosti nego gledajte kako se radi i trenira u NBA. I kakva je to organizacija I cime se sve bavi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter