5
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAKVA EMOCIJA! Dirljivo oproštajno pismo Čarlsa Dženkinsa!

Objavljeno: 08.07.15 u 12:30

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins dirljivim oproštajnim pismom potvrdio je da napušta crveno-bele.  

Kao što je ranije preneto, on će karijeru nastaviti u italijanskom Milanu. 

Đenkino oproštajno pismo prenosimo u celosti:

– Ne mogu rečima da opišem koliko sam zahvalan na prilici da budem deo Crvene zvezde. Nikada neću zaboraviti iskustvo koje sam stekao u prethodne dve sezone. Pre svega bih voleo da se zahvalim stručnom štabu, treneru i saigračima. Hvala vam svima na lekcijama koje ste me naučili kako na terenu, tako i van njega. Hoću lično da se zahvalim Dejanu Radonjiću zato što mi je verovao i što mi je dozvolio da donosim odluke u važnim trenucima u bitnim mečevima. Pomogao si mi da sazrim i kao igraču i kao osobi i za to ne mogu dovoljno da ti zahvalim…

– Sa mogućnošću da igram u Srbiji je došla šansa da budem na parketu sa sjajnim igračima u srpskoj ligi. Bez obzira da li je to bilo u derbijima sa Partizanom ili neizvesnim utakmicama sa Mega Leksom. Bilo je veliko zadovoljstvo biti deo srpske košarke.

Želim da zahvalim svakom navijaču ponaosob što je verovao u mene, bez obzira na to da li sam igrao dobro ili ne. Strast i intenzitet koju donosite svakoj utakmici je nešto što nikada neću zaboraviti. Smatram Delije svojom porodicom i bilo je veliko zadovoljstvo igrati pred vama. Beograd će uvek biti moja kuća – zaključio je u emotivnom pismu Čarls Dženkins, a prenose Novosti.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter