6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NOVI PREOKRET: Zbog čega Delije neće moći da gledaju Kairat – Crvena zvezda!?

Objavljeno: 08.07.15 u 14:07

Iako je u utorak najavljeno da će televizija Arenasport prenositi utakmicu Kairat – Crvena zvezda, gledaoci u našoj zemlji ipak neće moći da gledaju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Kako je saopštila televizija Arenasport, nijedna televizijska kuća u Kazahstanu nije u mogućnost da radi produkciju. 

– Arena Sport neće prenositi revanš utakmicu Kairat – Crvena zvezda jer ni jedna televizijska kuća u Kazahstanu nije u mogućnosti da radi produkciju tog meča, pa samim tim neće ni biti prenosa koji bi naša televizija mogla da preuzme – saopšteno je na sajtu Arenasport.

Utakmica Kairat – Crvena zvezda na programu je u četvrtak u 16 sati.

0
0

6 Komentara

  1. Svi tragovi ce morati da se uniste, kako se ne bi videla bruka koju ceka gejlije i njihovu „cigancicu“. Na vreme su oni uvideli sta ih ceka, pa sad kao nece biti prenosa, niko iz Kazahstana nije zainteresovan, hahahahaha.
    Kim Dzong Il je tako jednom javio svojoj naciji da su pobedili Brazil sa 1-0, hahahaha i oni jadni jos uvek zive u tom ubedjenju, tako da nam to nista nije strano.
    Objasnice grof Tintoreto i njegovi Tintoretići da su bili bolji i to je to.

    0
    0
    Odgovori
      • Vi sa njima ne mozete ni da igrate A NE DA IZGUBITE aaaaa hahahahahahahahaha. Treba da gulite najmanje deset godina pa da dodjete u priliku da igrate sa konobarima i ribarima, eeeeee nije to lako sinko moj.

        0
        0
        Odgovori
        • Kompleksi su neizlečivi… Pored onoliko svoje muke, Topalovići stalno vise na našim vestima… hahahahhahaa

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter