2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TRAŽI SE REŠENJE: Partizan dovodi domaćeg štopera

Objavljeno: 07.07.15 u 09:09

Povreda Brazilca Fabrisija Dornelasa u mnogome je poremetila koncepciju trenera crno-belih, Zorana Milinkovića.

Pripreme za start nove sezone Partizana polako se bliže kraju, a taman kada se činilo da će uprava kuburiti „samo“ sa deficitarnom pozicijom zadnjeg veznog, ovaj tim doživeo je novih udarac.

Tokom poslednjeg pripremnog meča crno-belih na pripremama u Sloveniji sa ekipom Tereka, klub iz Humske ostao je bez Dornelasa koji se povredio.

Ovom 25-godišnjem igraču povreda je pala jako teško, a o njegovim emocijama najbolje govore i suze koje je prolio nakon saznanja da će morati na neplaniranu pauzu od tri sedmice.

Ipak, potpresednik kluba iz Humske, Milorad Vučelić, najavio je da će uprava pokušati da angažuje zamenu za ovog igrača.

Kako prenose Novosti, Partizan će centralnog defanzivca potražiti u domaćim okvirima.

– Navodno, akcenat će biti stavljen na dovođenje domaćeg štopera jer bi dovođenje još jednog stranca bilo kontraproduktivno s obzirom na vremenski cajtnot i neophodan period adaptiranja na novu sredinu – pišu Novosti.

Hoće li do starta sezone uprava ovog kluba uspeti da pronađe zamenu za Brazilca, preostaje da se vidi.

0
0

2 Komentara

  1. Daje bilo sluha yorava je trebalo da ulozi u l.s.babica i veznog gacinovica i naoadaca stoiljkovica sa nasim zikovicem i saponjicem i brasancem i bez sentimentalnosti evo sta se dogadja sa vidicem tako je oartizan trebao da se ilicu zahvali babivic i ninkovic nemigu evropskim kriterijima ni da pridju tu naci stranca mislim da se malo luta i da se ne zameraju igracima molim luka grbic kojic marinkovic i.petrovic .. lepo klub im se zahvali i na njihova mesta staviti nase omladence .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter