4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH: Božović o mogućim penalima, vremenskoj razlici…

Objavljeno: 07.07.15 u 14:02

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Grof Božović optimista je pred revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Iako njegov tim ima zaostatak od dva gola pred daleki put u Kazahstan, Božović veruje u prolaz i otkriva da njegov tim nije vežbao penale.

– Iako je stvoren utisak da su nas razvalili, mi smo imali veći posed lopte sa 53:47, a pritom su prvi gol dali iz čistog ofsajda i sve vreme smo imali igrača manje. Mislim da je ostalo nejasno kakvi su oni, kakvi smo mi. Uz malo sreće možemo do povoljnog rezultata. Dug put nije problem, i oni su dugo putovali pa im nije smetalo – istakao je Božović.

On je naglasio da će ekipa “živeti“ po srednjeevropskom vremenu, odnosno da se neće prilagođavati vremenskoj razlici.

– Sutra treniramo pre podne ovde, doći ćemo direktno u 22 sata po našem vremenu, spavaćemo i igraćemo iako je to dva izjutra po njihovom. Živećemo po našem vremenu, tako je najbolje. Radio sam u Rusiji i imao sam ovakve situacije. Nema šta ekipa da se upoznaje sa terenom. Verujemo da je fudbalski – rekao je Božović, koji je na pitanje novinara da li će vežbati penale imao spreman odgovor:

– Nismo vežbali penale. Moje ekipe ne vežbaju penale jer se oni šutiraju glavom, ne nogom – zaključio je Božović uz napomenu da će Ibanjez biti veliko pojačanje u nastavku sezone, ali da on nema prava nastupa protiv Kairata.

0
0

4 Komentara

  1. Pa sto ga je rusio, kada bi golman sigurno odbranio, ili ovaj poslao na tribune.
    Samo neka opravdanja trazite.

    0
    0
    Odgovori
    • Zato što je Gohu pao kada je video da ne može da stigne loptu pre Rajkovića. Nije Pavićević toliko jako startovao da ovaj tek tako padne. Drugo, zašto napadač Kairata nije dobio direktan crveni, kada je napravio trzaj rukom i laktom raskrvario lice Pavićeviću? Da je namera postojala, jasno se vidi na snimku. Ne kažem da Savo nije pravio faul, jeste, ali za crveni nije, jer je Gohu već izgubio korak za loptom, koji je i sam zaslužio u najmanju ruku žuti, a po strogim pravilima sportske igre i crveni karton. O tome niko ne priča.

      0
      0
      Odgovori
  2. Zbog cega svi ostavljaju po strain cinjenicu, da bi vec u drugom minute bilo 1 0 za Kairat da njihov igrac nije srusen rukama kada je bio 1 na 1 pred golom, vec svi kao nest I“ imali smo igraca manje „. Tada nije bio ofsajd , I ne bi imali na sta da se vadite. Uostalom razvalili su vas samo tako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter