1
Evropske lige

MIHA NE STAJE: Gundogan na vratima Milana

Objavljeno: 07.07.15 u 09:49

Novi strateg Milana, bivši selektor reprezentacije Srbije i doskorašnji trener Sampdorije, SIniša Mihajlović, rešen je da naredne sezone napravi više nego konkurentnu ekipu od „Rosonera“.

Sličnu ambiciju gaji i uprava kluba sa severa Italije koja je već angažovala četvorcu ozbiljnih pojačanja: napadača Karlosa Baku iz Sevilje za 30 miliona, vezistu Andreu Bertolaćija iz Rome za 20 miliona, te Luiza Adrijana iz Šahjtojara za „skromnih“ 8 miliona evra.

Pored ova tri velika pojačanja na „San Siro“ su se preselili i levi bek Luka Antonjeli i kreativni vezista, Simone Verdi. Međutim, „Rosoneri“ još nisu završili sa angažmanom novih lica.

Kako se šuška, Siniša Mihajlović pikirao je Ikaja Gundogana kao sledeću veliku transfer bombu koju je spreman da detonira u Milanu. Za ovog defanzivnog vezistu Borusije Dortmun spekulisalo se da će ovog leta sigurno napustiti „Signal Iduna Park„.

Uprkos stavu javnosti kako je reprezentativac Nemačke praktično već spakovao kofere, Gundogan je obnovio ugovor sa „Milionerima„. Međutim, novi ugovor sa Dortmundom ne bi trebalo da bude velika prepreka za potencijalni transfer.

Sve što Milan treba da uradi jeste da pošalje ponudu koja će biti vredna barem 25 miliona evra na adresu tima sa „Signal Iduna Parka„, navode izvori bliski dešavanjima u taboru nemačkog giganta.

Gundogan je prošle sezone upisao 33 nastupa za Borusiju u svim takmičenjima i postigao je 3 gola.

0
0

1 Komentara

  1. Napisite slobodno da je vec drugog dana od dolaska u Milan usao u konflikt sa don Silviom koji muje reka da Mekses po svaku cenu mora da ostane u timu ili ce njihovi odnosi u startu dase naruse.Miha je tvrdoglav,zeli Maksimovica i slicne kiksare u Milanu,neznam zasto ali nije pametno zameriti se don Silviju,to valjda zna.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter