0
Fudbal

FOTO: Youtube, Crop

LEO MESI: Ništa ne boli kao poraz u finalu

Objavljeno: 07.07.15 u 08:29

Kapiten selekcije Argentine i superstar Barselone, Leo Mesi, u dve godine sa nacionalnim timom izgubio je dva finala.

 

Najpre je u Brazilu 2014. godine pognute glave napustio duel sa Nemačkom u borbi za titulu šampiona sveta, da bi pre samo nekoliko dana ponovo bio zaustavljen na korak od kontinentalnog trofeja, pošto je u finalu Kopa Amerike izgubio od Čilea.

Sjajni, brzonogi dribler i jedan od najboljih igrača svih vremena ne krije da se i dalje oseća slomljeno posle gubitka trofeja sa nacionalnim timom. On je, putem svog profila na Fejsbuku, uputio poruku svim navijačima „nebo-plavih“.

– Ne postoji ništa bolnije u fudbalu od gubitka utakmice u finalu – počeo je da lamentira Mesi.

– Ali, ne želim da čekam još pre nego što kažem: hvala svima onima koji su uvek bili uz nas i koji su to nastavili da čine u ovim teškim trenucima – istakao je Mesi koji je propustio okršaj sa Nemačkom u finalu Mundijala i koji je u produžecima igrao protiv Čilea u finalu Prvenstva Južne Amerike i oba puta bivao poražen.

Prema određenim navodima, Leo Mesi je odbio nagradu za najboljeg igrača turnira Kopa Amerika, pošto je njegov tim izgubio meč i pošto je pre samo godinu dana proglašen za najboljeg igrača SP u Brazilu, te je zbog toga bio kritikovan.

 

No hay nada más doloroso en el fútbol que perder una final, pero no quiero que pase más tiempo sin darles las gracias a…

Posted by Leo Messi on Monday, 6 July 2015

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter