0
Tenis

VIMBLDON: Viktor od gotovog napravio veresiju, težak poraz u osmini finala!

Objavljeno: 06.07.15 u 15:37

Viktor Troicki poražen je posle velikog preokreta od Vaseka Pospišila rezultatom 3:2 (4:6, 6:7 (5-7), 6:4, 6:3, 6:3) u osmini finala Vimbldona.

Trockom je ovo sigurno jedan od najtežih poraza u karijeri s obzirom da je bio nadomak četvrtfinala najprestižnijeg teniskog Gren Slema.

On je u prva dva seta osmini finala protiv Vaseka Pospišila bio fenomenalan, prvi je dobio sa samo jednom neiznuđenom greškom, a kada je drugi osvojio posle taj-brejka, činilo se da će sve proteći veoma brzo i u korist srpskog tenisera.

Umesto toga, desio se potpuni preokret. Pospišil je počeo da pogađa nemoguće udarce i veoma brzo se došlo do izjednačenja u setovima. Peti set bio je sličan kao i prethodna dva, kanadski teniser je igrao sa velikim samopouzdanjem i u osmom gemu je brejkom slomio Troickog.

U sledećem gemu je odlično servirao za meč i obezbedio sebi prolaz u četvrtfinale gde će igrati sa boljim iz duela Endi Mari – Ivo Karlović. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter