0
Tenis

VIMBLDON: Jankovićeva ‘spakovana’, Radvanjska u četvrtfinalu

Objavljeno: 06.07.15 u 16:56

Posle Viktora Troickog, bez četvrtfinala Vimbldona ostala je i Jelena Janković. Adnješka Radvanjska je bila bolja sa 7:5, 6:4, posle 102 minuta igre.

Osmi međusobni duel ovih dveju teniserki pripao je Poljakinji, koja je tako došla do šestog trijumfa u okršajima sa srpskom teniserkom. 

Meč je počeo žestko. Prvi gem je trajao desetak minuta, Jelena je tri puta spašavala servis i na kraju u tome i uspela. Mogla je u narednom da napravi brejk, ali se i Poljakonja spasila. U četvrom ipak nije, ali je istom merom uzvratila i protivnica.

Igra nerava je nastavljena. Napravila je rivalka brejk i za 5:4, nije se dala Jelena… Međutim, kada je Poljakinja pri rezultatu 6:4 iza set, tu šansu nije propustila i povela je.

Igrali su se dugi poeni i u nastavku, Radvanjska je napravila brejk u petom gemu, bila potom sigurna na svom servisu. Uspela je JJ da se vrati, bilo je 4:4, ali je tu posustala…

Rivalka Radvanjskoj u četvrtfinalu biće  Medison Kiz. Ona je posle tri seta slavila nad Olgom Govorcovom.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter