0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENING U PONOĆ?! Zvezdu osim jurnjave za rezultatom u Kazahstanu čeka još dosta prepreka!

Objavljeno: 06.07.15 u 14:19

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata, a put do Kazahstana će biti vraški težak.

Crvena zvezda će u Almatiju juriti zaostatak od dva gola iz prvog duela na stadionu ‘Rajko Mitić’, a osim toga ni vremenska razlika ne ide na ruku timu Miodraga Božovića.

Naime, ekspedicija crveno-belih će iz Beograda krenuti u sredu u podne, a posle šestočasovnog leta i presedanja u Rostovu, nastaviće ka Almatiju, gde će zbog vremenske razlike (Kazahstan je četiri sata ispred nas) na stadion i trening stići nešto pre ponoći!

Dakle, osim umora koji je bio glavni problem posle prvog meča i velikog zaostatka od 0:2, crveno-beli će imati problem i sa treniranjem, odnosno, zgusnitim rasporedom u Almatiju. Bila je ideja i da se u Kazahstan stigne dva dana ranije, tačnije u utorak, ali postoji razlog zašto se putuje u sredu.

– Plan je da po dolasku u Kazahstan treniramo. Odlučili smo se da putujemo u sredu, jer igrači neće imati mogućnost da osete vremensku razliku. Stručni ljudi kažu da je kod ovakvih putovanja, kada menjate vremenske zone, drugi dan najkritičniji raportira sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Goran Negić.

Revanš meč između Kairata i Crvene zvezde igra se u četvrtak o 16 časova po srpskom, odnosno, 20 po lokalnom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter