0
Košarka

STIŽU POJAČANJA: Lejkersi doveli Lua Vilijamsa i Brendona Basa

Objavljeno: 06.07.15 u 09:09

Uprava Los Anđeles Lejkersa u nedelju je završila dolazak Ol-star centra Roja Hiberta, a nakon njega GM kluba Mič Kupčak angažovao je još novih lica.

Naime, tokom prošle noći generalni menadžer „Jezerdžija“ uspeo je da angažuje Lua Vilijamsa, šestog igrača u rotaciji Toronto Reptorsa, ali momka koji donosi instant produkciju kada je na parketu.

Upravo zbog toga Lu Vilijams je dobio nagradu za najboljeg šestog igrača sveže završene sezone, pošto je u regularnom delu beležio po 15,5 poena uz 2,1 asistenciju.

Vilijams je dogovorio trogodišnji ugovor koji će mu doneti zaradu od 21 miliona dolara.

Ovaj 28-godišnji, 185 centimetara visoki bek može sasvim pristojno da pokrije i poziciju plejmejkera, u NBA ligu je stigao još 2005. godine kao 45. pik sa drafta u izboru 76ersa

Međutim, tu nije bio kraj poslovima Miča Kupčaka, koji je juče ugovorio i dolazak 203 centimetra visokog krilnog centra, Brendona Basa, koji je poslednjih četiri sezone proveo u Bostonu.

Iskusni 30-godišnji Brendon Bas staviće potpis na ugovor od dve godine. On je u NBA ligu stigao takođe 2005. godine, sa univerziteta LSU, kao 33. pik u izboru Hornetsa.

Tokom pošle sezone Brendon Bas je beležio po 10,6 poena uz 4,9 skoka u dresu franšize iz TD Gardena, piše NBA Serbia.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter