0
Košarka

OLAKŠANJE ZA SRBIJU: Španija na Eurobasketu bez najboljeg igrača, ‘Ol star’ centra!

Objavljeno: 06.07.15 u 14:34

Košarkaška reprezentacija Španije biće veoma oslabljena na predstojećem Evropskom prvenstvu, pošto je najbolji igrač ovog tima Mark Gasol otkazao svoje učešće za nacionalni tim.

Ova vest itekako će obradovati selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, pošto je poznato koliko je dobar Mark Gasol, i u napadu, a posebno u odbrani. Mlađi od braće Gasola odlučio je da otkaže nastup za reprezentaciju prvi put posle 2006. godine, zbog rešavanja situacije u svom NBA timu.

– Njegov prioritet bio je da reši svoju situaciju u NBA ligi, a to je skoro završeno s obzirom da će i dalje nositi dres Memfisa. Propustiće leto sa reprezentacijom po prvi put od 2006. godine – rekao je Serđo Skarijolo, selektor Španije.

Nije baš najjasnije objašnjenje selektora Španije, pošto je izvesno da će Mark Gasol ostati u Memfis Grizlisima, uz novi ugovor po kojem će za pet sezona zaraditi preko 100.000.000 dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter