0
Auto Moto

HOROR U DEJTONI: Neverovatna nesreća na NASKAR trci, auto leteo ka publici! (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.15 u 13:32

Na NASKAR trci koja je održana u Dejtoni u Sjedinjenim Američkim Državama, došlo je do stravičnog sudara više od deset automobila, ali srećom, nijedna osoba nije povređena, iako je ishod mogao da bude katastrofalan.

Staza u Dejtoni ili je poprilično malerozna što se tiče teških automobilskih nesreća ili bi morala da prođe ozbiljne sigurnosne preglede pre sledećeg održavanja sledeće auto-moto trke.

Na NASKAR trci u ovom američkom gradu desila se strahovita nesreća u čijem lančanom sudaru je učestvovalo više od deset automobila. U potpunom haosu na stazu vozila su letela po stazi, a jedan od njih poleteo je pravo u publiku!

Srećom, visoka zaštitna odrada je odradila ‘svoje’, pa su gledaoci ostali netaknuti, jer bi u suprotnom ishod bio katastrofalan. Takođe zahvaljujući velikoj sreću, niko ni od vozača nije prošao sa težim povredama, što predstavlja pravo malo čudo, s obzirom na to kako je izgledao sudar u prvi mah.

(youtube / Michael Castro)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter