2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BABOVIĆ O DILA GORIJU: Bilo bi dobro da ih ‘napunimo’ u Beogradu, jer ćemo u Gruziji disati na škrge!

Objavljeno: 06.07.15 u 23:25

Stefan Babović će uz Sašu Ilića biti vođa fudbalerima Partizana u novoj sezoni, a evo šta je zamenik kapitena rekao pred start takmičenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona za sedam dana.

Iskusni vezista je istakao da je u razgovoru sa Sašom Ilićem saznao da su vremenske prilike u Gruziji teške i da bi bilo dobro da crno-beli „napune“ mrežu Dila Gorija u Beogradu.

– Bilo bi dobro da pobeda u Beogradu bude sa što većom razlikom jer ćemo tamo bukvalno disati „na škrge“ – rekao je za Novosti, Babović.

Stefan se potom osvrnuo i na sastav Partizana uz konstataciju da je nekoliko igrača otišlo, ali da je pogođeno sa pojačanjima.

– Napustilo nas je dosta igrača koji su donosili prevagu i predstavljali veoma značajan deo tima. Dobro smo se pojačali, Božinov je klasa, o čemu svedoče transferi od 15 miliona evra, Abu je dobro poznato ime, a Trujić i Jevtović će svakako predstavljati pojačanja. Ono što nam je potrebno nemamo, a to je vreme, jer je sigurno potreban određen period da bi se svi oni adaptirali na tim i ono što se od njih očekuje.

Babović je na kraju pozvao saigrače na oprez i da ne razmišljaju unapred o sledećem rivalu, već da se fokusiraju na Gruzine.

– Ne smemo da upadamo u takve zamke i razmišljamo na način da se samo čeka naredni rival. Moramo da budemo svesni da nismo više velesila. Utakmica protiv Rudara iz Velenja je pokazala da i evidentna razlika u klasi ne mora automatski da znači ubedljivu pobedu. Sve ekipe u modernom fudbalu stoje taktički dobro i nije nimalo lako probiti blok pred golom. Neće biti nikakvog potcenjivanja, moramo ozbiljno da ih shvatimo da ne bismo došli u problem – zaključio je Babović.

0
0

2 Komentara

  1. Bas me cudi da su Babovic i Ilic konstatovali da ce disati na skrge 😀 nema Babovic tu nikakvog punjenja, ako dobijete gol-dva razlike bice super, a onda u revansu disite i na dupe, ali proci morate…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter