1
Fudbal

ATOMSKI FUDBAL U FINALU SP: Pakleni start, golčina sa centra, 7+ i ‘osveta’ za Perl Harbur! (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.15 u 12:34

Neverovatno finale Svetskog prvenstva za žene pripalo je reprezentaciji SAD koja je ‘blic-krigom’ na u prvih 15 minuta razbila Japan krajnjim rezultatom 5:2 i postala šampion sveta.

Junakinja meča bila je Karli Lojd koja je het-trikom razbila Japanke, koje daleko od toga da su bile autsajderke u ovom finalu. Međutim, pakleni start meča Amerikanki i četiri gola u prvih 15 minuta (u 2., 3., 12. i 15. minutu) rešila su meč. Od ta četiri, tri su bila delo Lojdove, a poslednji u nizu prepričavaće se godinama.

(youtube / Break HD)

Uporne Japanke su pokušale da se vrate u meč, pogodak Juki Ogimi u 29. i autogol Džuli Džonson u 52. minutu dali su im nadu da mogu do čuda, ali je samo dva minuta kasnije, Tobin Hit postavila konačnih 5:2 i zaokružila ovo neverovatno finale.

Posle meča, Amerikanci se nisu baš najbolje poneli u pobedi, pošto su odmah počele prozivke kako je ovo osveta Japancima za Perl Harbur i težak poraz u Drugom svetskom ratu.

637438_perl2-foto-tviter_ff

637439_perl3-foto-tviter_ff

Evidentno Amerikanci pate od blagog kompleksa, kao da im dve atomske bombe na japanskim gradovima nisu bile dovoljna ‘osveta’…

0
0

1 Komentara

  1. mamu ti je**m ku*ko da li će fifa i ostali reagovati i kazniti ku*ku a hirošimu i nagasaki niko ne spominje japanci su barem napali vojnu bazu a amer tukao po civilima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter