1
Fudbal

ZBOG OVOG JE FUDBAL SVETINJA: Mesi i mali Čileanac – jedan od najemotivnijih trenutaka u istoriji ove divne igre! (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.15 u 13:01

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre – Lionel Mesi, nastavio je negativnu tradiciju u dresu nacinalnog tima, pošto je u finalu Kopa Amerike Argentina izgubila od Čilea.  

Kapiten Mesi je uz Maskerana najteže podneo novi poraz u velikim finalima, i baš u jednom od tih tužnih trenutaka, jedan dečak, skupljač lopti, odlučio je zagrljajem da na neki način uteši Lionela.

Dečak je prišao da se fotografiše sa prvom zvezdom Argentine i iskreno ga zagrlio posle sigurno najtežeg poraza nakon onog prošlogodišnjeg u finalu Svetskog prvenstva.

 

(Izvor: Vine/@FutMomento)

Pogledajte i pobedonosni gol Aleksisa Sančeza iz posebnog ugla.

0
0

1 Komentara

  1. Decko je prisao da se slika da napravi sliku sa Mesijem a ovde je Mesi ispao OK pa iako je izgubio finale i nije mu bilo ni do cega verovatno nije se bunio da decaku ispuni verovatno veliku zelju…Cak se i telefon vidi pa malo razmislite pre nego prepisete ili napisete vest…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter