0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

OPROŠTAJNE REČI KOJE TERAJU SUZE NA OČI: Večno ćeš nam nedostajati, Gogo! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.15 u 00:08

Ceo svet se oprašta od doskorašnjeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Gogića, koji je preminuo u Kini tokom treninga svog kluba. Patila je danas Kina, pati i Srbija, ali i Gogićeva nesuđena kuma, supruga Đorđa Rakića, koja se pismom oprostila od svog velikog prijatelja.

Ona je svoje reči podelila putem instagrama.

– Život ume da bude surov… Bili smo uz tebe do samog kraja, ali i dalje je teško poverovati u ovo, da nije samo ružan san. Držali smo te u rukama, govorili ti o divnoj budućnosti koja je bila ispred tebe, kako te čeka veliko venčanje u novembru, kako ćeš postati tata… Nismo hteli da se predamo, kako bismo to samo mogli? Bio si zabavan, brižan, uvek si govorio o svojim roditeljima. Uvek tako pozitivan. Ljubav koju si pružao devojci bila je posebna, Đorđe i ja smo uvek govorili, ‘kako ste se samo vas dvoje voleli’… Kako je ta ljubav za ceo život. Da samo Bog nije imao drugačije planove… Stotinu molitvi nije bilo dovoljno da te zadrži među nama… Nedostajaće mi da dozivaš našu malu Avi sa ‘Mrvice mala’, da ljubiš njena mala stopala i štipkaš joj pelene svaki put kad je vidiš. Počastvovani smo što smo bili tu kada si zaprosio ljubav svog života, što si nas izabrao da budemo kumovi i deo važnog dana vaših života. Kako bih volela da sam mogla sve to da ti kažem lično, da se sve sinoć završilo drugačije. Da tvoja supruga i porodica nisu morali da prolaze kroz ovo. Molim se za njih da budu jaki kroz ovo teško vreme. Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoju decu, ne mogu da verujem da nikad otvoriti vrata i pojaviti se pred nama. Boli što si nas napustio tako rano. Jedino što sve čini manje strašnim je što nisi bio sam, bio si okružen ljudima koji te vole. Bili smo uvek tu za tebe. Večno ćeš nam nedostajati, Gogo. Neka tvoja divna duša počiva u miru – napisano je u dirljivoj poruci Kim Rakić.

 

A photo posted by Kim Rakić (@kim_rakic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter