1
Tenis

NEZADOVOLJNA: Ana opet menja posle Vimbldona, neko je morao da plati ceh!

Objavljeno: 05.07.15 u 16:56

Najboljoj srpskoj teniserki Ani Ivanović kao da prelazi u naviku da preseče baš posle Vimbldona. Pre dve godine je dala otkaz Britancu Najdželu Sirsu i angažovala dvojicu mladih srpskih stručnjaka. Pre godunu dana je otkaz dobio jedan, a sada i drugi član Aninog srpskog tima.

O trenerima Nemanji Kontiću i kondicionomstručnjaku Zlatku Novkoviću počelo je da se priča kada je Ana počela da se vraća u sam svetski vrh, pa i u deset najboljih.  

Ivanovićeva je Kontiću dala otkaz na prošlom Vimbldonu. Zamenila ga je sa Dejanom Petrovićem, sa njim je saradnju prekinula početkom maja. najduže je sa njom radio Novaković, ali više ne sarađuje ni sa njim.

Posle poraza od Amerikanke Matek, daleko lošije plasirane od nje, može se zaključiti da je fizički nespremna. Novkovićevo ime je juče izbrisano sa Aninog sajta, što znači da je definitivno prekinula saradnju sa njim. 

Jedini Srbin u njenom timu, sa kojim povremeno radi, za sada je fizioterapeut Dušan Mitrović.

I dok je Ana nezadoljnja, švajni se nervira, postoje i oni kojima je Anin ran završeta turnura u Londonu dobrodošao.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter