0
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

KONAČNO PADA POTPIS: Stigle garancije, stiže i pojačanje!

Objavljeno: 05.07.15 u 17:39

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević je tokom dana rekao da je bivši fudbaler Dinama iz zagreba luis Ibanjez dobio bankarske garancije da mu klub neće ostati dužan i da će u naredna dva dana postati igrač crveno-belih. 

Njegov tast i menadžer Darko Alagić je insistirao na menicama. Pošto je to rešeno, Ibanjez bi sutra trebalo da potpiše ugovor.
Želeo bih samo da naglasim da se nismo cenjkali sa Crvenom zvezdom. Znam, Luisa u dušu, i znam da on najbolje partije pruža kada je zadovoljan. Nije problem da plata zakasni mesec ili dva, ali šta ćemo posle? On mora da vodi računa o porodici, mada neće ostati gladan hleba. Imam moj zet i ušteđevinu. Odbili smo četiri ponude, jer Luis smatra da može najviše da pruži u Crvenoj zvezdi. Veliki klub sa sjajnim navijačima. On voli da igra u takvom ambijentu, i verujem da će biti velika zvezda u Crvenoj zvezdi – rekao je za MozartSport Darko Alagić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter