9
Domaći fudbal

BANKARSKE GARANCIJE: Argentinac stiže u Zvezdu!

Objavljeno: 05.07.15 u 10:45

Bivši fudbaler Dinama iz Zagreba, Luis Ibanjez u naredna dva dana postaće novi član Crvene zvezde.

Kako je za Novosti izjavio sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević fudbaler je dobio bankarske garancije da mu klub neće ostati dužan.

– Takav je dogovor. Pribavljena je kompletna papirologija i nema više razloga da ne formalizujemo posao – potvrdio je Raosavljević.

Luis Ibanjez je sa Crvenom zvezdom već odradio nekoliko treninga, ali ugovor još uvek nije potpisao.

0
0

9 Komentara

  1. To bi u kratkim crtama izgledalo ovako: Halo, ovde premijer, hocete li vi da date garancije za novog fudbalera zvezde ili necete?! – Ali… – Nema ali, pitacu vas samo jos jednom. – U redu gospodine Wolf.

    0
    0
    Odgovori
  2. U pravu si za Topalovice. Oni duzni ko Grcka ali njihov dug po njima nije problem. Bitno je da je covek došao u najveći klub u Srbiji a oni nek razmišljaju kako. Oduvacemo ih ove sezone a oni i dalje nek misle o nama a ne o svojim prblemima!

    0
    0
    Odgovori
  3. Što bi bilo lepo kada bi ovi Topalovići znali šta su uopšte bankarske garancije pre nego što otvore usta. Gospodo, zavist je bolest. Gledajte u svoje dvorište, dosta problema imate i sami…

    0
    0
    Odgovori
    • A ti pa znaš šta je bankarska garancija ??? Teško …
      Bankarska garancija se daje pravnom licu , da ukoliko u momentu dospeca obaveza pavnog lica – Crvene Zvezde nije u stanju da isplati dospelu obavezu npr. Jebanjezu , banka koja izdaje garanciju,prihvata da ce ona tu obavezu isplatiti !!!!
      A da bi banka izdala tu garanciju , Zvezda treba da da hipoteku na imovinu u iznosu tri puta veću od visine garancije !!!!!
      Nista sporno , sem na koju više imovinu Zvezdana ima da da hipoteku !!????

      0
      0
      Odgovori
  4. Pa je li ta banka ima ime !!!! Mislim , dokle više ovog dirigovanog plasiranja nebuloza , garancije na 50 milona duga ……
    Svaki novinar koji plasira ove Terzićeve laži , neka ode u banku da dobije 1 (jedan) ček , a da je na tekućem računu u minusu samo 1000 dinara !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter