7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA ZVEZDA: Grofe, pa kako ‘bravo igrači’?

Objavljeno: 04.07.15 u 11:52

Druga „Zvezdina zvezda“, legenda jugoslovesnkog i srpskog fudbala, Dragoslav Šekularac, odgorčen je onime što je video u meču bivšeg kluba prvog kola, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kao što je dobro poznato, kazahstanski Kairat održao je crveno-belima čas fudbala na stadionu „Rajko Mitić“ i na kraju je zasluženo slavio sa 2:0. Istini za volju, domaćin je od samog starta utakmice igrao sa igračem manje, ali to, smatra Šekularac, ne opravdava debakl na evro-premijeri.

– Malo je nedostajalo da u dva navrata polomim televizor, kada je Zvezda primala golove. Zbog bolesti nisam mogao da idem na stadion – priča Šekularac.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Šekularac je kritikovao i reakciju trnera Grofa Božovića koji je posle meča čestitao svojim igračima.

– Nije mi se svidela njegova izjava „Bravo momci“. Kako može biti bravo kada se izgubi sa dva gola razlike, a još neka lopta je mogla da završi u Zvezdinoj mreži. Grofu treba dati podršku u narednih šest meseci. Da za taj period upozna i uigra ekipu – rekao je Šakularac.

On je istakao i da je previše rano suditi o novim licima u crveno-belom dresu jer pojačanja još nisu stigla da se adaptiraju na pravi način.

– Kasno su stigla pojačanja. Sadašnja igra mi se uopšte ne sviđa. Kad je golman Rajković bio naš najbolji igrač onda to najbolje govori da je ostatak ekipe bio uvelikom minusu – napominje Šekularac.

Iskusni fudbalski vuk smatra da crveno-beli imaju male šanse da naprave čudo u revanšu.

– Šanse su male u revanšu. Daj Bože da grešim – podvukao je Dragoslav Šekularac.

0
0

7 Komentara

  1. More…mrs ! O cemu procamo. Kairat je u sred prvenstva, 100 posto u formi. Crvena zvezda je odigrala tek 3 prujateljske utakmice, momci jos nisu fit, na to jos dodajte igraca manje, 90 minuta su morali duplo vise da trce da bi nadoknadili taj gubitak. Budite realni. Gazda Kairata ko iz sale nudi milionce za naseg igraca, ljudi imaju para i sasvim solidan tim. Ali verujem u pobedu u Kazahstanu u igri 11 na 11. Napred zvezdo ! ! ! A ti Seki, bolje idi u neku kockarnicu i radi ono sto najbolje znas!

    0
    0
    Odgovori
  2. Opet ovaj matori, dokle više uzimaš novac od Toleta Karadžića da bi napadao upravu ZVEZDE ! Ade beži dalje od nas….izdao si nas ! Kada bi ti ZVEZDA davala novac ti bi veličao i upravu i navijače – sve ! Ali ja ti ne bih dao ni DINARA, jer si sav svoj novac PROKOCKAO, i sada treba da ti ZVEZDA da !? E pa nema ništa od toga, nastavljaj da uzimaš od tvog Toleta a ti ga medijski brani, jer njemu trebaju „ljudi“ poput tebe !

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti za coveka koji je napravio sampionski tim Zvezde 1991. godine i jednog od najboljih i najvecih igraca te iste Zvezde a i fudbala uopste na ovim prostorima… Kazes da je zlonameran?! Igra Zvezde vam se svidja? Opravdanje je igrac manje jel? E da ste gledali Domzale-Cukaricki drugo poluvreme videli bi koliko gresite. Domzale je od 47. minuta igrao sa igracem manje a bukvalno od tog minuta Cuklaricki skoro da nije postojao na terenu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mozea da poredis tu utakmicu sa ovom! Ni Cuka ni Domzale nisu igrali takmicarske utakmice. Ovi bre imaju 18utakmica u nogama! I jos celu utakmicu bez igraca manje. Nema poredjenja. Grof je trebalo da povuce ekipu I brani 0:0 ili 0:1.

      0
      0
      Odgovori
  4. Dusebriznici, bice ovaj tim sa Grofom na celu konkurentan za takmicenje koje nam je prioritet, ne brinite molim vas jer da ate hteli ili da ste mogli vi bi nesto uradili sa svojim karijerama a Grofa podrzavam 100% kao i svaki donronamerni poznavaoc fudbala. Ja sam ubedjen da on cak nije uspeo za ovih 15 dana ni da sva imena popamti….ko ne moze da pomogne, taj nemoj ni da nam odmaze, ostavite nas na miru zlobnici i sitne ljudske duse…

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovo nije dobronameran komentar, ovo je komentar kojim se zeli destabilizacija naseg kluba jer niko na svetu ne moze za 15 dana da napravi i uigra tim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter