0
Fudbal

RAMON DIJAZ: Paragvaj je na pravoj stazi

Objavljeno: 04.07.15 u 10:05

Selektor Paragvaja, Ramon Dijaz, izjavio je posle poraza svog tima od Perua u borbi za treće mesto na Prvenstvu Južne Amerike, da se njegova selekcija nalazi na pravom putu.

Kao što je poznato, Perunaci su osvojili bronzu pošto su sa 2:0 tokom prošle noći savladali Paragvaj golovima Karilja i Gerera

Ipak, Ramom Dijaz je zadovoljan viđenim na Kopa Amerika bez obzira što će se njegovi momci u otadžinu vratiti bez medalje.

– Mnogi su mislili da smo ovde došli da ostanemo tri dana i završimo posle grupne faze. Mi učešće na turniru završavamo posle mesec dana – istakao je Dijaz.

– Nastavićemo da budemo vredni i da radimo. Želimo da neke greške koje smo pravili u defanzivi više ne ponavljamo. Iz takvih stvari moramo da naučimo – kazao je selektor Paragvaja.

– Iskustvo sa Kopa Amerike će nam dati mnogo samopouzdanja za budućnost. Napravili smo vrlo važne koarke, odškrinuli smo vrata boljoj budućnosti velikih nadanja – poručio je pesnički Dijaz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter