0
Košarka

NEMA VIŠE LOB SITIJA: Deandre Džordan u Dalasu

Objavljeno: 04.07.15 u 11:31

Doviđenja Lob Siti, Brendon Najt može da odahne… Barem kako sada stvari stoje… Barem kada je reč o mečevima sa Los Anđeles Klipersima…

Sada će preko njega nemilosrdno kucati tek Blejk Grifin

Naime, kako navode izvori, snažni centar vanserijskih atletskih sposobnosti, Deandre Džordan, neće se vraćati u tabor Doka Riversa.

Po svoj prilici Deandre Džordan će potpisati ugovor sa Dalas Maveriksima pošto se nalazi, kako se navodi „na rubu odluke da prihvati četvorogodišnji ugovor s Dalasom“, piše NBA Serbia.

– Deandre Džordan je informisao Marka Kjubana, vlasnika Dalasa, da dolazi u klub – naveo je jedan od izvora. On će potpiati ugovor na četiri sezone koji će mu doneti zaradu od 80 miliona dolara.

Deandre Džordan stigao je u NBA 2008. godine kao 35. pik s drafta u izboru Klipersa, nakon studija na univerzitetu Teksas A&M. Tokom prošle sezone ovaj momak je prosečno beležio po 11,5 poena uz 15,5 skokova i 2,2 blokade po meču.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter