0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAPUŠTA TIM NA POHORJU: Štoper Partizana na putu za Beograd!

Objavljeno: 04.07.15 u 22:15

Povreda partizanovog štopera Fabrisija Dorneljasa definitivno nije lakše prirode, a to potvrđuje i informacija sa Pohorja da se Brazilac vraća sa Pohorja za Beograd.

Dorneljas je u pripremnom meču protiv Tereka doživeo težu povredu zadnje lože prilikom jednog sprinta ka lopti, zbog čega je napustio igru već u 18. minutu meča. Svi u taboru Partizana zabrinuli su se zbog toga, a sa nestrpljenjem če isčekivati reč doktora iz Beograda gde se Brazilac odmah posle meča uputio.

U dogovoru sa trenerom Zoranom Milinkovićem Dorneljas će u Beogradu obaviti sve neophodne preglede nakon čega će se definitivno znati koliko će odsustvovati sa terena.

Povrede zadnje lože obično zahtevalu oko četiri nedelje mirovanja. To bi značilo da će štoper propustiti dvomeč sa Dila Gorijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a to bi bio ozbiljan hendikep za crno-bele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter