3
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

KAZAHSTANCI IPAK PAZARILI NA MARAKANI: Napadač Crvene zvezde prelazi u Kairat!

Objavljeno: 04.07.15 u 21:56

Nakon što se pojavila informacija da će Idan Vered posle samo jedne utakmice napustiti Crvenu zvezdu i preći u Kairat, to bi mogao da učini njegov saigrač Đorđe Despotović.

Generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je tim povodom da će Izraelac ipak ostati u Crvenoj zvezdi i ta će pokušati da stvori moćan tim koji će dominantno doći do titule. Međutim, nije otkrio da će u Kairat preći drugi fudbaler Crvene zvezde.

U pitanju je Đorđe Despotović, koji će u redove protivnika Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope otići na šestomesečnu pozajmicu, piše ‘Mondo’. Na Marakani očekuju da Kairat i otkupi njegov ugovor, s ozbirom da nije za očekivati da će u crveno-belom dresu imati previše minuta ove sezone.

Radi se o pozajmici na šest meseci pošto se kazahstansko prvenstvo igra suprotno od našeg, tako da je tamo odigrano već 18 utakmica. I Crvena zvezda i Despotović su pristali na takvu opciju, a dogovoreno je i da u ugovor bude uneta konkretna cena otkupa.

Revanš između Kairata i Crvene zvezde igra se u četvrtak, a srpski klub ima zaostatak od dva gola posle poraza na stadionu ‘Rajko Mitić’ rezultatom 0:2.

0
0

3 Komentara

  1. „i da će pokušati da stvori moćan tim koji će dominantno doći do titule.“

    Sa kojim parama i sa kojim igracima ces da dominiras Terza??

    0
    0
    Odgovori
  2. Odmah da raščistimo. Despotović nije hteo ni pod razno da ostane u rupi zato što je ljut na Terzića koji ga je ispalio zimus i on je već prolećni deo odigrao u Kazahstanu. Ostavite priču šatro nema mesta u rupi, on je okoreli zvezdaš ali kada je jesenas video u kakvom je stanju klub nepada mu napamet da ostane.Tamo je mesečno imao 5000 Evra i sva isplata na vreme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter