4
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

ZVEZDA BEZ TRENERA I PARA: Savić više nije trener crveno-belih, ukupan dug kluba je 30 miliona!

Objavljeno: 03.07.15 u 17:32

Problemi u Sportskom društvu Crvena zvezda se nastavljaju, klub je napustio trener prvog tima Dejan Savić, a kako je otkrio predsednik vaterpolo kluba Viktor Jelenić, račun kluba je već 23 dana u blokadi i sve selekcije su izbačene sa bazena na Dorćolu.

Dejan Savić više nije trener vaterpolista Crvene zvezde. Ovaj već sada trofejni stručnjak, koji sa crveno-belima ima osvojenu titulu prvaka Evrope, kao i u domaćem prvenstvu i kupu, napustio je mesto trenera prvog tima.

Predsednik VK Crvena zvezda Viktor Jelenić rekao je da ne želi da kuka nad svojom sudbinom, ali da je finansijska situacija u klubu dovela do toga da nijedna selekcija tima nema gde da trenira.

– Želimo da izvestimo javnost o dešavanjima u klubu, a ne da plačemo i kukamo nad našom sudbinom. Izbačeni smo sa Dorćola i već smo oko 23 dana u blokadi zbog puštenih menica koje su pustili SC Milan Gale Muškatirović i 11. april, s tim što smo već uspeli da isplatimo dugovanja prema centru na Dorćolu – izjavio je Jelenić.

Predsednik kluba se pita da li je sve ovo novi udar na Crvenu zvezdu, kao kada je klub zbog sličnih razloga bio ugašen.

– Mi samo tražimo mesto da treniramo, da imamo normalne uslove, gde deca mogu da se razvijaju, a i da prvi tim tenira na nivou. Nikome ne smetamo, ne zauzimamo javna preduzeća, već smo privatnim sredstvima podigli balon i od toga nismo pravili sprektakl i zvali nekoga da otvara, kao što je u Srbiji slučaj…. Kako da se sve to tumači? Da li je to udar na Zvezdu? Jel neko želi da nas dovede u situaciju kao pre osam, devet godina kada su nas zatvorili? – sumnjičav je Jelenić.

Ipak, zahvaljuje se premijeru Aleksandru Vučiću, koji je uz klub u ovim teškim danima.

– Borićemo se… I želim retkima da se zahvalim koji podržavaju Crvenu zvezdu u ovim trenucima, a posebno premijeru Aleksandru Vučiću, čoveku koji zna da poštuje i ceni prave vrednosti – istakao je Viktor Jelenić.

0
0

4 Komentara

  1. napravio si zvezdu menjao ime da nebi imao dugovanja igrace menjao igrace pravio trenere menjao trenere dobio a nikome platio i sta sada ???hoces poverenje od koga???????nema vise gotovo a ZVEZDAS SAM VELIKI

    0
    0
    Odgovori
  2. Zao mi je vaterpolista, mislim da su oni pravi primer kako partizan i zvezda treba da funkcionišu i sarađuju, ali mogu da se kladim da će za par godina biti identičan ovakav naslov samo vezan za kkcz ili kkcz bg. Gledajte to sa vedrije strane, u vaterpolu ste bar uzeli evroligu 🙂 ps. Ne može ništa preko noći….

    0
    0
    Odgovori
  3. sine sto bi kukao … ??? kad imas iz sebe nikog drugog do vucica, covica … ponovite promenu imena i adresu … to je stara specijalnost covica i klubova sdcz … pa jovo nanovo … po starom covicevom receptu : JSDP i njegove klubove unistavajte … vk ste jednom uspeli da uzdrmate …ALI …sve je doslo tamo gde treb … kosarkase i duleta vujosevica na sve nacine ugrozavate …ALI … i tu ce se slika sa vaterpola ponoviti a za fudbalere … tu je situacija najdramaticnija … autogolove 10 godina uspesno dajete… DUG se samo povecava … koliko god vucic i covic stajali iza tog projekta. u sdcz po klubovima i u ovom klubu sto ime zvezdino za sicu kupi, sa adresom u zelezniku je mnogo, mnogo, … losih, kvarnih, … ljudi (cast izuzetcima … ALI …ih je malo ) . sine kad se setis tvojih i vkcz sportskih i svakih drugih grehova… PA TO JE NORMALNO STA VAM SE DESAVA … KAO STO ISTO SLEDI KOSARKASIMA ( u BG.-predgradju-zelezniku jer prava kkcz zamrznuta spava) I FUDBALERIMA ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter