0
Tenis

VIMBLDON: Đoković nastavio pohod ka odbrani titule, ‘bombarder’ Tomić bio lak zalogaj

Objavljeno: 03.07.15 u 18:15

Najbolji svetski teniser i branilac titule na najpoznatijem Gren slemu pobedio je Bernarda Tomića u trećem kolu, u tri seta bilo je 6:3, 6:3, 6:3.

Iako su se mnogi nadali da je već u trećem kolu naleteo na minu Tomića, a mnogi se pribojavali Kanađanina, Novak Đoković je plasman u osminu finala rutinski obezbedio posle samo sat i po vremena igre.

Đoković je danas, jednostavno, igrao svoju igru, bez puno grešaka, dok je na drugoj strani koristio svaku priliku da napadne Tomića.

Možda ključan momenat bio je u prvom gemu drugog seta kada je Tomić na brejk-lopti prekinuo poen i tražio čelendž posle udarca Đokovića. ‘Oko sokolovo’ je pokazalo da je lopta bila dobra, Tomić je tako izgubio drugu brejk-loptu u tom gemu i samopouzdanje koje nije povratio do kraja meča.

Nole je posle meča rekao da na terenu nije izgledalo tako lako, te da je ovo bio pravi test za njega u prvoj nedelju Vimbldona. Naredni duel igra u osmini finala protiv Kevina Andersona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter