0
Ostali sportovi

Foto: KSS

IZBORNA KONTROLA: Vekić i dvosed Hančovski-Mitjev ide na SP u Milano

Objavljeno: 03.07.15 u 21:00

U Bačkoj Palanci, na jezeru Tikvara, veslane su trke izborne kontrole u disciplinama na 500 metara u muškoj konkurenciji.

U jednosedu na 500 metara na Svetskom prvenstvu u Milanu u nacionalnom timu Srbije veslaće Stefan Vekić. Vekić je mesto u selekciji Srbije izborio pobedivši Stefana Jovanova i Marka Džigurskog.

U dvosedu na 500 metara, u Milanu će u sastavu nacionalnog tima nastupiti Dragan Hančovski i Uroš Mitjev. Njih dvojica su ušli u sastav reprezentacije pošto su izbornoj trci pobedili dvosed u sastavu Nemanja Stanivuković – Kristijan Palfi.

S ozbirom da se radilo o pozivnoj kontroli, takmičari koji su se borili za mesto u nacionalnom timu pozvani su na osnovu rezultata sa izborne kontrole iz aprila i Kupa Srbije.

Za sve ostale discipline sastav reprezentacije je poznat.

Svetsko prvenstvo, koje je kvalifikaciono takmičenje za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016 godine, održava se u Milanu od 19. do 23. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter