0
Domaći fudbal

FK PARTIZAN: Sezonke ulaznice u prodaji od srede, jug 2.500 dinara, brojne povoljnosti!

Objavljeno: 03.07.15 u 20:39

Crno-beli su saopštili da prodaja sezonskih ulaznica za utakmice fudbalskog kluba Partizan počinje u sredu, 8. jula.

Na sajtu Partizana stoji obaveštenje da će se izdavanje sezonskih ulaznica vršiti na stadionu u Humskoj i tajaće pet dana, do 13. jula.

Prodaja će potom biti nastavlja 15. jula, dan posle prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona svakim radnim danom od 10.00 do 18.00.

Cena sezonskih ulaznica za novu sezonu, 2015/16, za južnu tribinu je 2.500 dinara, dok ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu, u zavisnosti od sektora, koštaju od 4.000 do 6.000 dinara.

Prošlogodišnji vlasnici sezonskih ulaznica ostvaruju popust od 500 dinara. Sezonske ulaznice za mesto u ložama stadiona Partizan koštaju od 75.000 do 100.000 dinara.

Kupovinom godišnje karte navijači Partizana će moći da gledaju sve kvalifikacione utakmice za evropska takmičenja, sve prijateljske utakmice, sve utakmice u Super ligi Srbije, a u to ulazi i derbi protiv Crvene zvezde, ali i utakmice u Kupu Srbije.

Sezonska karta pristalicama crno-belih obezbeđuje i pravo preče kupovine ulaznica za utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona ili Lige Evrope, ako šampion Srbije prođe kvalifikacije.

Grobari su sigurno pronašli ono što im najviše odgovara..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter