7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUDNA IZJAVA ŠTOPERA ZVEZDE: Kairat nije ništa posebno!

Objavljeno: 03.07.15 u 19:35

Novajlija u timu Crvene zvezde, Zoran Rendulić, dao je zanimljivu izjavu posle veoma teškog poraza od kazahstanskog Kairata.

Zoran Rendulić uigravao se tokom celih priprema u štoperskom tandemu sa Savom Pavićevićem, a onda je posle samo dva minuta igre Pavićević dobio crveni karton i sve se promenilo.

– Crveni karton i gol koji smo primili u poslednjem minutu prvog poluvremena dosta su uticali na nas. U drugom delu smo pokušali nešto da promenimo, ali su se oni povukli i čekali kontre. Iskoristili su taj višak igrača. Svaki ozbiljniji tim to ume da iskoristi i možda smo mi čak i dobro prošli ovu prvu utakmicu – rekao je Zoran Rendulić.

Rendulić je istakao da je pored tih detalja, crvenog kartona i primljenog gola u finišu prvog poluvrema, odlučila i svežina protivničkih igrača, odnosno, umor crveno-belih.

– Ne bi trebalo da tražimo alibi, ali oni su usred prvenstva, fizički su spremniji i to su iskoristili. U drugom poluvremenu su se malo povukli, ali je nas stigao umor u poslednjih dvadesetak minuta. Imamo sada sedam dana do revanša i siguno ćemo biti spremniji. Ovo nije bio nikakav pokazatelj i nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji – objasnio je štoper Crvene zvezde.

Posebno interesantan komentar Rendulića bio je o napadaču Žeraru Gou koji je razbio odbranu crveno-belih.

– Nije mi delovao ništa posebno. Mislim da sam dobio skoro sve duele sa njim. Ne bi trebalo praviti famu da su oni nešto specijalno. Jednostavno, nama je ovo bila tek prva utakmica i mi nismo bili na nivou na kojem možemo da budemo. Ne bi trebalo da se plašimo revanša, ništa nije gotovo. Ovo je bilo tek prvo poluvreme – zaključio je Rendulić.

0
0

7 Komentara

  1. Ovo je prva i predposlednja utakmica. Što se onda pripremaju? Za koje utakmice? Verovatno za domaći kup gde će problem biti proći i malo jačeg zonaša!

    0
    0
    Odgovori
  2. rendulic uz rajkovica jedini je nesto pokazo,ostali katastrofa.Samo neka mi neko objasni dali nasi bekovicvetkovic i pogotovo grbavi andjelkovic zasluzuju da nose nas dres.Ne nezasluzuju ni dres borca iz cacka.Lalatovic je doveo cvetkovica trebao je i da ga odvede,a grbu koje doveo neznam

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj bre,Rendulic je jedan od retkih koji je odigrao dobro i stvarno je dobio sve duele,pogotovo u vazduhu.Najveca rupa je bio mladi Jovanovic,on je imao katastrofalne kikseve,kao i bekovi.Da nije bilo Rajkovica,primili bi 8 komada.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter